top of page
Duurzame projecten

WELKOM IN DE WERELD VAN DUURZAAM WONEN!

Energiezuinig wonen

Kies je voor een woning van TRIPPP? Dan neem jij weldra je intrek in een energie neutrale woning. Met onze woningen garanderen wij een E-peil van 0 of lager, dit betekent lagere energiefacturen en draag jij een steentje bij aan een duurzamer leefmilieu.

Neem een TRIPPP door onze projecten

Particuliere woning Zoersel
Bergsebaan
Tichelmanstraat
De Vaart
De Schaaf
IMG_9302.HEIC

Bent u op zoek naar een projectontwikkelaar met de nodige ervaring in duurzaam bouwen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als gespecialiseerde projectontwikkelaar in duurzaam en circulair bouwen begrijpen wij dat het realiseren van uw droomproject een belangrijke stap is. Of het nu gaat om het bouwen van een woning, een commercieel vastgoedproject of een grootschalige ontwikkeling, wij hebben de expertise en toewijding om uw visie werkelijkheid te laten worden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen zetten we de eerste stappen naar een succesvolle en duurzame projectontwikkeling.

Wat betekent duurzaam wonen voor ons?

Wij begrjipen dat de zoektocht naar een duurzame woning een belangrijke beslissing is. Maar wat betekent duurzaam wonen? Wij leggen je graag de voordelen van CLT uit! Want een duurzame woning begint met de basis namelijk bouwen met duurzaam materiaal.

Een duurzame woning die past bij jouw levensstijl? Wij helpen je graag verder.

De voordelen van CLT
bottom of page