top of page
Wat is Trippp?
Mintjens Bos

WELKOM IN DE WERELD VAN TRIPPP

TRIPPP staat voor “Trees Improve People Planet Profit”. Voor de initiatiefnemers van TRIPPP zijn dit geen holle woorden, maar is dit een manier van leven en van werken. Wij geloven in het belang van de planeet om steeds te evolueren naar duurzame en hernieuwbare materialen.

Hernieuwbaarheid, duurzaamheid en circulariteit

TRIPPP legt de focus op hernieuwbaarheid, duurzaamheid en circulariteit en biedt totaaloplossingen aan die niet alleen economisch aantrekkelijk zijn, maar ook maatschappelijk verantwoord. Meer bepaald focust TRIPPP zich op het ontwerpen, bouwen, financieren en onderhouden van duurzame vastgoedprojecten binnen 4 domeinen:

Woningbouw

Woningbouw

Kantoorgebouwen

Kantoorgebouwen

Sportinfrastructuur

Sportinfrastructuur

Residentiele gebouwen

Residentiële 

gebouwen

Het materiaal dat duurzaam is en onze planeet kan blijven creëren is hout. En dit hout willen we liefst zo puur mogelijk gebruiken. TRIPPP wil vernieuwen, verbeteren en inspireren, niet alleen door erover te praten, maar vooral door te doen!  

Duurzame vastgoedprojecten

TRIPPP's passie voor hout

TRIPPP biedt de mogelijkheid om te genieten van een gezondere en meer verbonden levensstijl, waarbij ook jij bijdraagt aan een betere wereld voor de toekomstige generaties.

Neem met ons mee een reis naar duurzaam wonen, want samen kunnen we een positieve impact maken en een inspirerend thuis creëren voor jou en de natuur.

Duurzaamheid, circulariteit en samenwerking:
Onze visie op een betere wereld

Hernieuwbaarheid en circulariteit zitten in ons DNA.

 

Hout is tot op de dag van vandaag één van de weinige hernieuwbare materialen waarmee we constructies kunnen berekenen. Desondanks staan, voor de realisatie van volledige gebouwen ook materialen die mogelijks geen hernieuwbare oorsprong hebben. Niettemin worden voor deze materialen de circulariteit steeds geëvalueerd. Bovendien hanteren wij tijdens de designfase van onze projecten steeds het “design for disassembly” principe. Op die manier dragen we bij dat de verschillende materialen gemakkelijk gescheiden kunnen worden bij een toekomstige afbraak. Dit drukt de kosten en maakt recycling of up-cycling technisch en economisch meer haalbaar. 

De Global Goals

​De “Global Goals” van de Verenigde Naties maken duidelijk dat we in ons economisch denken duidelijk vanuit een betere ethiek moeten starten. Zonder een goed economisch model zal het moeilijk zijn om als ondernemer echt impact te hebben op een betere wereld.  Bij TRIPPP geloven we echt dat alles vertrekt vanuit innovatie en een goede opleiding. Bij opleiding denken we zeker aan scholen en universiteiten. Maar opleiding en blijven verder denken is “a never ending story”. Daarom geloven wij dat dit generatie-overschrijdend werkt.  Meer ervaren mensen met een innoverende geest kunnen op een enorm efficiënte manier samenwerken met de nieuwe geschoolde generatie. We hebben in de onderstaande afbeelding de global goals volgens onze eigen visie neergezet. Op die manier denken we met TRIPPP onze bijdrage te leveren aan deze manier van denken. 

Global Goals van TRIPPP
bottom of page